Home
Wij over onszelf
Foto's
Contact
Zo vindt u ons
Sitemap

 

Bridgeclub Gitek

 

Dit jaar (2019)  liggen reeds 25 jaar iedere dinsdagmiddag om half twee in een zaal van sporthal Gitek in Nuth voor een enthousiaste groep bridgers de speelkaarten klaar. Tot vijf uur is sans, slem, down, doublet en overslag er het gangbare jargon.

Bridgeclub Gitek organiseert er zes spelrondes waarin serieus wordt gebridget. Daar blijft het echter niet bij. Voor de sociale contacten ruimt men ook tijd in voor een gezellige pauze. En staan er ieder jaar een paas- en kerstviering op het programma. Ook is er zo nu en dan een speciale traktatie.

Binnen een paar uur na afloop van een speelmiddag zijn de wedstrijdresultaten bekend per e-mail. 

Bridgen is een sport die de hersenen traint. Wilt u tot op hoge leeftijd pienter blijven dan is bridge een gezonde investering in uw toekomst. Hebt u al eens een of meerdere cursussen gevolgd en wilt u regelmatig bridgen, dan is Bridgeclub Gitek voor u de ideale partner. Voor de contributie hoeft u het niet te laten. Die bedraagt vijftien euro per kwartaal per persoon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de onderstaande bestuursleden. Bij hen kunt u zich ook telefonisch aanmelden als lid:


Theo Hensen, voorzitter/penningmeester: 06 38920104

Zef Hacking, secretaris: 045 5242822

Wilma Hacking, lid: 045 5242822 of 0612151451

Jeanne Knoop, lid en voorbereiding bridgemiddagen: 045 5242465

Kijkt u ook eens op onze website www.thema-advies.eu

Ook per e-mail kunt u ons bereiken op bridgeclub.gitek@thema-advies.eu.